Категорії Інформація
Каси Додати подію
Боруссія (Дортмунд) - Динамо (Київ)/ FC BORUSSIA DORTMUND - FC DYNAMO KYIV
26 квітня 2022

Боруссія (Дортмунд) - Динамо (Київ)/ FC BORUSSIA DORTMUND - FC DYNAMO KYIV

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Signal Iduna Park
Strobelallee 50, 44139 Dortmund

Про подію

Match for peace #StopWarInUkraine: 26 квітня у Німеччині пройде благодійний футбольний матч «Боруссія Дортмунд» — «Динамо».

26 квітня о 18:00 (СЕТ, 19:00 за Києвом) на стадіоні Зігналь Ідуна Парк (Signal Iduna Park), який знаходиться в місті Дортмунд пройде благодійний матч Match for peace #StopWarInUkraine між командами Боруссія Дортмунд та українським Динамо.

Це продовження серії спортивних поєдинків, мета яких — благодійний збір коштів на підтримку України. Так, усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, фінансовий збір здійснюватиметься на офіційні рахунки в НБУ Міністерства соціальної політики України, а кошти будуть направлені на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення переселенців.

Якщо ви не можете відвідати матч у Дортмунді, ви все одно можете допомогти Україні! Придбайте благодійний квиток, який згодом зможете обміняти на справжній колекційний!

Цей квиток стане вашим значним внеском у перемогу України!

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код